bosch mahle

Bosch Mahle turbo’s staan bekend om de nieuwste technologieën en de excellente kwaliteit. Innovatie, klanttevredenheid en topkwaliteit zijn de pijlers van Bosch Mahle Turbosystems.

De Bosch Mahle turbo

Bosch Mahle is een samenwerking tussen de bedrijven Robert Bosch GmbH en MAHLE GmbH. Deze samenwerking heeft geleid tot een competitieve wereldspeler op het gebied van turbo's. De kennis van beide bedrijven maakt het Europese bedrijf tot een garantie voor een uitstekende turbo. Bosch Mahle richt zich op producten voor passagiersauto's en commerciële voertuigen. Kwaliteit staat bij Bosch Mahle hoog in het vaandel bij deze twee productgroepen. De doelstellingen zijn volledige tevredenheid bij de klant en een product afleveren van excellente kwaliteit.

Bosch Mahle Turbosystems loopt voorop als het gaat om innovatie. De turbo's van dit bedrijf benutten de mogelijkheden om zo efficiënt mogelijk met brandstof om te gaan volledig. Daarnaast zijn de technici van BMTS voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën voor uitlaatgas turbocharging. Ook wordt er bij Bosch Mahle gewerkt met Two -Stage Turbocharging. Een systeem dat gebruik maakt van twee compressoren voor hoge en lage druk. Met de kennis van MAHLE is het voor Bosch Mahle Turbosystems tevens mogelijk om producten te produceren die tegen extreme hitte kunnen. Samen met de brandstofinjectietechnologie van Bosch resulteert dit in uitstekende turbo's die kunnen concurreren met andere wereldleiders.

Naast innovatie streeft Bosch Mahle Turbosystems naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Met een uitgebreid kwaliteitssysteem houdt BMTS de kwaliteit op peil bij het produceren en leveren van turbo's. Volledige klanttevredenheid is een belangrijke pijler van het bedrijf. Daarnaast wordt er met uitgebreide testprocessen zoveel mogelijk aan foutpreventie gedaan, om ervoor te zorgen dat de producten geen haperingen vertonen. Bosch Mahle Turbosystems is voortdurend met het ontwikkelen van nieuwe technologieën bezig en zoekt steeds naar optimalisatiemogelijkheden. In combinatie met de toewijding van de werknemers, krijgt u altijd een product op maat. Voor meer informatie over een Bosch Mahle turbo of voor vragen over de mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?