garrett turbo

C&E Turbochargers is specialist in revisie en reparatie van alle Turbo types, ook de Garrett turbo behoort tot onze favoriete turbocharger!

De Honeywell Garrett Turbo

De Garrett turbo wordt geproduceerd door Honeywell, VS. Garrett heeft met ruim 50% het grootste marktaandeel in personenwagens en met bijna 90% een absolute toppositie in de zware voertuigen markt in de VS. Verder worden de turbochargers van Garrett toegepast in de scheepsbouw, kranen, en alle takken van industrie. Garrett is een Amerikaans bedrijf maar produceert zijn producten over de hele wereld. In Zwitserland zit het Europese hoofdkantoor.

Garrett is mede door zijn prominente marktpositie ook pionier in de technische ontwikkeling omtrent turbochargers. Zo ontwikkelde Honeywell in 1989 de VNT (Variabele Nozzle Turbo), een turbo die gebruik maakt van variabele geometrie waardoor de turbo in staat is om de luchttoevoer te maximaliseren, zelfs bij lage toerentallen van de motor. Garrett bracht hiermee de auto-industrie de mogelijkheid om krachtigere turbo's te gebruiken die minder impact hebben op het milieu en die ondanks hun compacte volume hoge prestaties hebben bij elk toerental.
Tal van andere noviteiten laten Garrett steeds opnieuw zijn marktpositie verdedigen. De doelstelling van Garrett is om turbo's te ontwikkelen die de motor bovenmatig efficiënt laten werken, meer Pk opleveren en de uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk terugbrengen.

De turbocharger van Garrett staat bij ons te boek als indrukwekkende technologie, waar geen onderdeel teveel aan zit. Compact design, hoge prestaties en de groene bewustheid hoog in het vaandel. Dit topmerk turbo staat ook bij ons al jaren op nummer 1.
Wilt u meer weten over de Garrett turbocharger? Of bent u bezitter van dit merk en wilt u uw Garrett laten nakijken voor revisie of reparatie? Geen probleem. C&E Turbochargers is specialist in de complexe technologie. In onze werkplaats beschikken we over de techniek om de turbo's optimaal te reviseren en te testen. Wij maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen en bieden daarom ook altijd lange termijn garantie, ongeacht of u een nieuwe turbo afneemt, er één ruilt of laat reviseren.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze werkwijze of advies.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?