holset turbo

De Holset turbo staat bekend om zijn innovatieve karakter. C&E Turbochargers is dé specialist in Holset turbo revisie, reparatie, ruil en verkoop.

De innovatieve Holset Turbo

Het Amerikaanse bedrijf Cummins Turbo Technologies, van oorsprong Holset Ltd., bestaat sinds 1948. Al decennia lang spelen zij een belangrijke rol in de ontwikkeling van de turbocharger. Holset staat erom bekend om vindingrijke turbo's te produceren die harmonieus samenwerken met overige techniek van de motor.
Holset produceert voornamelijk turbo's voor commerciële dieselvrachtwagens, maar hun turbo's worden niet toegepast in de personenautobranche.

In 1998 introduceert Holset de VGT (Variable Geometry Turbo), niet veel anders dan de VNT van Garrett. Holset echter tracht als altijd om turbo's te ontwikkelen die beter samenwerken met de motor. Hierdoor aarde de VGT van Holset beter in de Europese markt dan de VNT die in 1989 al geïntroduceerd was.

De technologie van Holset brengt turbo's die goed samengaan met alle karakteristieken van elke motor, ongeacht het controle systeem, de strategieën van de EGR of de pakkingen. De zogenaamde two-stage turbo system, die gebruik maakt van twee compressoren voor lage druk en hoge druk, is een goed voorbeeld van de innovatieve ideeën van Holset.

De turbocharger van Holset kennen wij als betrouwbare onderdelen. Holset maakt in zijn ontwerpen veelvuldig gebruik van technische oplossingen en is daarmee niet eenvoudig in design, maar wel eenvoudig in gebruik. Krachtige prestaties versus lange levensduur, en bovendien erg vriendelijk voor de levensduur van de motor. Wilt u meer weten over de Holset turbo of bent u geïnteresseerd in ruilen of kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor onze scherpe prijzen. Ook voor revisie of reparatie van de Holset turbocharger bent u bij ons meer dan welkom.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?