ihi turbo

De IHI turbo staat bekend om zijn slijtvaste design. Wilt u ook een turbo? C&E Turbochargers distribueert en reviseert alle type turbocharger!

De slijtvaste IHI turbo

IHI Corporations (Ishikawajima-Harima Heavy Industries) heeft fabrieken in Azië, Amerika en Europa. IHI produceert turbo's voor applicatie in allerlei industrieën; machinaal, scheepsbouw, zware voertuigen en de auto-industrie. De turbo's van IHI staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitstekende prestatie.

IHI streeft ernaar om de nieuwste ontwikkelingen toepasbaar te maken voor de huidige behoeften van de markt. Dit resulteert in compact design versus een slijtvast ontwerp, hoge prestatie door geavanceerde aerodynamische schoepenwielen en betrouwbaarheid door uitgebalanceerde stabiliteit en thermische slijtvastheid.

De IHI RH-serie turbo staat bij ons bekend als een turbocharger die snel reageert, hoge toerentallen behaalt en tegen een stootje kan. De producent heeft duidelijk zijn best gedaan op het ontwerp zonder mechanisch verlies te maken.
C&E Turbochargers reviseert al jaren de turbo's van IHI met veel plezier. In onze werkplaats maken we gebruik van gelijkwaardige testapparatuur om de optimale werking van de IHI turbo te kunnen waarborgen bij revisie. U krijgt bij ons dan ook altijd lange termijn garantie als u een turbo laat reviseren of bij ons afneemt. Heeft u interesse in een turbo van deze producent of wilt u uw oude IHI laten repareren of reviseren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?