kkk turbo

De KKK Turbo bij C&E Turbochargers biedt passende oplossingen voor elk wagenpark, Turbochargers.nl is de specialist in 3K turbo!

De BorgWarner 3K Turbo

Borg Warner is producent van de 3K turbo, voorheen ook wel bekend als KKK maar sinds KKK Turbo over is genomen door het Amerikaanse Borg Warner is gekozen voor het minder provocerende 3K BorgWarner als merknaam.
3K richt zich met name op de minder krachtige motors in personenvervoer en licht tot medium commercieel vervoer tot zo'n 1000 Pk. Echter vindt je de turbo's van Borg Warner ook wel in de zwaardere machines en voertuigen waar je een turbocharger in vindt. Zuster organisatie Schwitzer, ook onderdeel van Borg Warner, produceert enkel voor de zwaardere industrie. Borg Warner 3K produceert en opereert voornamelijk vanuit Duitsland en mede door de Duitse autofabrikanten hanteert Borg Warner met de 3K turbo daardoor een marktaandeel van ruim 30% in de personenautobranche.

3K tracht turbochargers te ontwikkelen die volledig voldoen aan de behoeften van de consument qua prestatie en slijtvastheid. Daarbij behouden ze alle respect voor het technologische aspect, het productieproces en de kwaliteit. Turbo's van 3K zijn dan ook oerdegelijk en goed betaalbaar.

Wij zien de kenmerken van de 3K turbo als hoge slijtvastheid, prima prestatie en goed te onderhouden. 3K houdt er bijna alleen maar positieve klanten aan over. Mede door hun innovatieve modellen die de wensen van de consument volledig vervullen. Zo brengt 3K de R2S turbo, wat staat voor regulated 2-stage turbocharger, en de eBooster. Deze laatste maakt gebruik van een elektrisch aangedreven compressor die de turbo ondersteunt bij lage toerentallen van de motor.

Voor meer informatie over de 3K BorgWarner neemt u vrijblijvend contact op met ons. Wij voorzien u graag van een passend advies en staan voor u klaar als u geïnteresseerd bent in ruil, reparatie, revisie of koop van een 3K of elke andere turbocharger.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?