Melett

C&E Turbochargers de beste turbo onderdelen voor uw eigen turbo revisie van de merken Melett, Jrone en TurboRail

Door de groeiende vraag naar vervangende turbo onderdelen in de onafhankelijke aftermarket heeft Melett C&E Turbochargers uitgekozen tot hun officiële partner om de markt in de BeNeLux bedienen.

Melett, een Brits bedrijf, werkt volgens een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van ISO 9001:2008 voor het ontwerp, de fabricage en levering van vervangende turbo-onderdelen en reparatie sets voor de onafhankelijke aftermarket. Met een groeiend assortiment van meer dan 2450 turbo onderdeelnummers en een in Engeland gevestigde in-huis core assembly productiefaciliteit voor het produceren van vervangende binnenwerken voor meer dan 900 turbo referenties. Melett was tweemaal winnaar van de prestigieuze Britse 'Queen's Award for Enterprise' in 2006 en 2009, Melett levert turbo componenten in meer dan 100 landen wereldwijd.

C&E Turbochargers is tot Melett partner gekozen door hun onbetwiste kennis en ervaring op het gebied van turbo revisie sinds 1985. De aanstelling tot Melett partner stelt C&E Turbochargers in staat om naast de levering van originele fabrieks nieuwe turbo’s en gereviseerde turbo’s uit eigen werkplaats de Nederlandse markt te voorzien van vervangende turbo onderdelen en reparatie sets voor bedrijven die hun eigen turbo’s willen repareren.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?