schwitzer turbo

De Schwitzer turbocharger bij C&E Turbochargers b.v., al jarenlang nummer 1 in revisie, reparatie, ruil en verkoop van alle turbo toepassingen van alle merken!

De krachtige Schwitzer Turbo

Schwitzer is van oorsprong een Amerikaans bedrijf maar net als 3K overgenomen door Borg Warner. Als zuster bedrijf van 3K onderscheidt Schwitzer zich in eerste instantie door alleen turbochargers te produceren voor de zwaardere industrie zoals bussen en vrachtwagens, machines, kranen en landbouw. De serie Schwitzer turbochargers kenmerkt zich dan ook door een uitzonderlijk vermogen en hoge prestaties.

Schwitzer onderscheid zich net als 3K door uitmuntend oog te houden op de productie, daarbij de kwaliteit van de turbo's, en de hoogwaardige technische eenvoud. Turbo's van Schwitzer zijn uiterst krachtig en duurzaam en bovendien met de nieuwe technologieën voldoen ze ook zeer goed aan de huidige 'groene' maatstaven.

C&E Turbochargers reviseert in de geavanceerde werkplaats de Schwitzer turbo met grote souplesse. Wij staan jarenlang garant voor de producten die wij verkopen en reviseren daar wij de producten uitgebreid testen naar de voorschriften alvorens ze onze werkplaats verlaten. De Schwitzer turbocharger is een veel gewild stukje technologie in de transport branche, we nodigen u dan ook van harte uit om meer te weten te komen over deze turbo. Neem contact op voor meer informatie en laat u vrijblijvend adviseren over onze diensten in revisie, reparatie, ruil en verkoop.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?