mhi turbo

C&E Turbochargers is de specialist in revisie, reparatie, ruil en verkoop van MHI turbo. Laagste prijzen, hoogste kwaliteit in turbocharger land.

De turbocharger van MHI Turbo

De MHI Turbocharger wordt geproduceerd door Mitsubishi Heavy Industries. Ook in Nederland is een groot productiebedrijf werkzaam voor MHI, MEE in Almere. Hier worden jaarlijks ruim een 3 miljoen turbo's voor personenauto's geproduceerd en samen met de Japanse productiedivisie bewaakt MHI hierdoor een respectabel marktaandeel. Niet alleen in Mitsubishi auto's worden de turbo's toegepast, ook in vele andere merken zijn ze terug te vinden. Ook speel MHI een belangrijke rol in de industrie en de zwaardere scheepsbouw.

Hoewel MHI vaak de ontwikkelingen volgt in plaats van ze te maken weet MHI steeds weer bestaande ideeën nieuw leven te geven en te verbeteren. Bovendien excelleert MHI in zijn productieprocessen waardoor de kwaliteit van elke turbo binnen bijzonder strenge marges komen te liggen. De kwaliteit laat dan ook zelden te wensen over, en de nieuwst modellen turbochargers van MHI zijn uitstekend toepasbaar op vele autotypes. Vooral de lichtere modellen zijn gebaat bij deze turbo's, prestatie en verbruik kan aanzienlijk beïnvloed worden.

De MHI Turbo wordt bij C&E Turbochargers nieuw verkocht, maar uiteraard specialiseren wij ons ook in revisie en reparatie van alle modellen van MHI Turbochargers. Bij revisie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen en in onze werkplaats worden de turbo's altijd uitvoerig en professioneel getest alvorens ze naar de klant terug gaan. Daarom durven wij een lange termijn garantie te geven op alle turbo's die ons bedrijf verlaten. Wilt u meer informatie over de turbo van MHI? Neem gerust vrijblijvend contact op voor advies en prijs.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?