Voorbeeld Alt tekst

Turbocharger Specialist

Sinds 1985 gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gereviseerde turbochargers. Door onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe turbo's en reeds gereviseerde turbo's kunnen wij bijna elke turbo direct leveren.
Wij leveren en reviseren turbo's voor personenwagens, lichte bedrijfswagens, scheepvaart, watersport, stationair motoren, tractoren, race, rally en up-grade toepassingen.

U bent van harte welkom met uw turbo reparatie waar ons vakkundige team u van alle turbo hulp kan voorzien.

Neem contact op

turbo scholing

C & E Turbochargers in Amersfoort verzorgt scholingsmiddagen en –avonden. Tijdens deze scholing leert u op een leuke en leerzame manier alles wat er komt kijken bij turborevisie.

Wie zijn wij?

C& E Turbochargers uit Amersfoort is de specialist voor het reviseren van uw turbo. Ons professionele team werkt sinds 1985 o.a. met de bekende turbomerken BorgWarner, Garrett, Holset, Mitsubishi en IHI. C& E Turbochargers beschikt over een eigen werkplaats waar wij niet alleen werken aan uw turborevisie, maar ook gereviseerde turbo's onderwerpen aan de strengst mogelijke testen. Hiermee garanderen wij u een topproduct, dat niet te onderscheiden zal zijn van een nieuwe turbo.
 

Scholing bij C& E Turbochargers

Een turbo is een belangrijk onderdeel. Bij een beschadiging kunnen de prestaties al snel teruglopen. Revisie is daarom van groot belang. Wij zouden u hier een heleboel over turborevisie kunnen vertellen, maar net zo graag nodigen wij u uit in onze werkplaats. Op middagen en avonden kunt u met collega's of kennissen langskomen bij C& E Turbochargers in Amersfoort. Tijdens deze scholingsmiddag of -avond vertellen wij u graag over onze werkzaamheden. Tevens is dit een perfecte mogelijkheid om uw vragen omtrent turborevisie te stellen.

Hoe ziet een scholingsmiddag of -avond eruit?

Tijdens de scholingsmiddag of -avond van C& E Turbochargers nodigen wij u uit in onze werkplaats in Amersfoort. Eerst zal een medewerker van ons u vertellen wat een turbo precies is en wat deze doet. Vervolgens ontdekt u op welke manieren er slijtage op kan treden aan een turbo en hoe deze uiteindelijk stuk zal gaan. C & E Turbochargers laat u daarna zien hoe een automonteur een eventueel gebrek aan een voertuig kan vaststellen om daarmee de oorzaak van de kapotte turbo te achterhalen. Dit is belangrijk om te weten voordat de turbo vervangen kan worden, om nieuwe schade te voorkomen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u perfect vertellen wat ze allemaal tegengekomen zijn in hun loopbaan. De scholingsmiddag of -avond wordt afgesloten met een rondleiding door ons bedrijf in Amersfoort, zodat u in de praktijk kunt zien hoe wij werken. Graag nodigen wij u uit voor deze interessante, leuke en leerzame middag of avond bij C& E Turbochargers.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?