Voorbeeld Alt tekst

Turbocharger Specialist

Sinds 1985 gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gereviseerde turbochargers. Door onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe turbo's en reeds gereviseerde turbo's kunnen wij bijna elke turbo direct leveren.
Wij leveren en reviseren turbo's voor personenwagens, lichte bedrijfswagens, scheepvaart, watersport, stationair motoren, tractoren, race, rally en up-grade toepassingen.

U bent van harte welkom met uw turbo reparatie waar ons vakkundige team u van alle turbo hulp kan voorzien.

Neem contact op

turbo indentificeren

Turbo indentificeren aan de hand van het type plaatje op de turbo, handige afbeeldingen van alle turbo type plaatjes

Turbo indentificeren

Als u bij ons een prijs en beschikbaarheid opvraagt voor een turbo is het handig als u alvast wat gegevens voor ons heeft verzameld, hiermee voorkomen we dat u een verkeerde turbo van ons krijgt en kunnen wij uw aanvraag sneller behandelen.

Wij kunnen aan de hand van de meeste (Nederlandse) kentekens van personenwagens via beschikbaar gestelde programma's uit filteren welke turbo er op uw auto zou moeten zitten, echter hebben wij al meerdere malen meegemaakt dat deze programma's niet altijd kloppen.

Aan de hand van de volgende afbeeldingen krijgt u een indruk van het soort nummers dat wij graag willen horen als u bij ons een turbo aanvraagd.

Over het algemeen vind u deze gegevens op het compressorhuis van de turbo, ( alluminium kleurig slakkenhuisje ), mocht dit niet zo zijn, neem dan even contact met ons op dan helpen wij u meedenken waar u het dan kunt vinden.

holset reman turbo

turbo schwitzer

turbo kkk

turbo kkk

turbo ihi

holset turbo zwart

holset turbo

holset turbo

garrett turbo

garrett turbo

garrett turbo gegoten

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?