Voorbeeld Alt tekst

Turbocharger Specialist

Sinds 1985 gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gereviseerde turbochargers. Door onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe turbo's en reeds gereviseerde turbo's kunnen wij bijna elke turbo direct leveren.
Wij leveren en reviseren turbo's voor personenwagens, lichte bedrijfswagens, scheepvaart, watersport, stationair motoren, tractoren, race, rally en up-grade toepassingen.

U bent van harte welkom met uw turbo reparatie waar ons vakkundige team u van alle turbo hulp kan voorzien.

Neem contact op

motorcheckup

C&E Turbochargers werkt nu samen met MOTORcheckUP voor een test van uw motorolie. Standaard 2 MOTORcheckUP strips meegeleverd bij turbo revisie, turbo reparatie of een nieuwe turbo.

Motorvervuiling en kapotte turbo

Motor Check UPDe ontwikkeling van steeds kleinere motoren (downsizing) en het gebruik van componenten die zorgen voor een minder schadelijke uitstoot leidt bij veel motoren tot vervuiling. Met een vervuilde motor en/of vervuilde motorolie gaat uw turbo kapot. Een kapotte turbo leidt tot verminderde prestaties en het is daarom verstandig om direct aan de bel te trekken. C&E Turbochargers uit Amersfoort werkt nu samen met MOTORcheckUP om onze service uit te breiden en de kwaliteit ervan te verhogen. Met de MOTORcheckUP test helpen wij u als reparateur bij het vinden van de oorzaak van een kapotte turbo, met als doel het verlengen van de levensduur van uw nieuwe of revisie turbo. Daarnaast dient deze samenwerking voor het optimaal repareren van uw motor. 

Waarom MOTORcheckUP?

C&E Turbochargers is de specialist in turbo reparatie en turbo revisie, wij zijn leverancier van fabrieksnieuwe turbo's en hebben ruime ervaring in het vervangen van turbo's. Wanneer uw turbo kapot is raden wij aan om ook na te denken over de mogelijke oorzaak. Met behulp van de MOTORcheckUP test krijgt u als reparateur een goed beeld van de oorzaak van de kapotte turbo. MOTORcheckUP:

  • Voorafgaand aan het vervangen van de turbo kunnen, op basis van de motorolie, mogelijke oorzaken of gebreken worden vastgesteld die geleid hebben tot het defect raken van de turbo.
  • Na het vervangen van de turbo kunnen eventuele andere oorzaken worden gesignaleerd die de olieconditie negatief beïnvloeden.


 

 

Voorbeeld

 

 

Indien bij de eerste test, voorafgaand aan de turbo revisie vastgesteld wordt dat er teveel brandstof in de motorolie aanwezig is (lagere viscositeit), leidt dit tot verminderde smeereigenschappen van de motorolie. Bij deze observatie zal er ook een diagnose (moeten) worden gesteld van het brandstofsysteem en de injectoren.

C&E Turbochargers levert bij elke nieuwe turbo, turbo reparatie of turbo revisie 2 MOTORcheckUP teststrips met een duidelijke beschrijving, ondersteund door (de website) www.motorvervuiling.nl,die dienen om de staat van uw motorolie te bekijken. Tijdige vervanging van de motorolie voorkomt dat uw turbo Amersfoort vroegtijdig weer bereikt omdat de turbo kapot is gegaan. Kijk voor meer informatie ook op motorvervuiling.nl

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?