Voorbeeld Alt tekst

Turbocharger Specialist

Sinds 1985 gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gereviseerde turbochargers. Door onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe turbo's en reeds gereviseerde turbo's kunnen wij bijna elke turbo direct leveren.
Wij leveren en reviseren turbo's voor personenwagens, lichte bedrijfswagens, scheepvaart, watersport, stationair motoren, tractoren, race, rally en up-grade toepassingen.

U bent van harte welkom met uw turbo reparatie waar ons vakkundige team u van alle turbo hulp kan voorzien.

Neem contact op

turbo revisie

Turbochargers.nl repareert uw turbo goedkoop en snel! De beste turbo revisie van Nederland!

Turbo revisie

VSR turbo balancing

Heeft u turbo problemen? Bij C&E Turbochargers hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van turbo revisie. Tienduizenden turbo's verder kunnen wij eerlijk zeggen dat bijna geen turbo nog een probleem is voor ons. Bij C&E Turbochargers repareren wij uw turbo goedkoop en professioneel. Alle turbochargers die in onze werkplaats gereviseerd zijn, worden volgens de specificaties van de desbetreffende fabrikanten gemonteerd en getest. Bij de revisie maken we gebruik van de beste technologie om het proces te ondersteunen. Zo beschikken we over de meest geavanceerde balanceermachines zoals ze ook ontworpen zijn voor fabrikanten als o.a. Honeywell (Garrett), 3K Borgwarner Turbosystems (KKK, Schwitzer), Cummins Turbotechnologies (Holset), Ishikawajima-harima Heavy Industries CO (I.H.I.) en Mitsubishi.

Bij ons profiteert u van een ruim gesorteerde voorraad nieuwe en ruil turbo's die wij altijd voor zeer scherpe prijzen aanbieden. Natuurlijk bent u bij ons ook welkom voor reparatie van uw eigen turbo.

VNT revisie turbo

Zodra uw turbo in onze werkplaats binnenkomt, zullen wij hem vakkundig demonteren. We bekijken welke onderdelen er vervangen moeten worden om de turbo weer optimaal te laten functioneren. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te vertellen wat er precies kapot is en wat daarvan mogelijk de oorzaak kan zijn. Ook adviseren we indien nodig over hoe u in de toekomst defecten aan uw turbo kunt vermijden. Uiteraard bespreken we vooraf aan de reparatie ook de kosten met u. Mochten wij het niet eens worden over de reparatie, vanwege de prijs of omdat de benodigde onderdelen op dat moment niet leverbaar zijn, dan bent u niet verplicht om de turbo bij ons te laten reviseren.

Wilt u meer weten over turbo revisie of over ons assortiment turbochargers? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoon of mail en ontdek de mogelijkheden.

Turbo reparatie in Amersfoort

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?