Voorbeeld Alt tekst

Turbocharger Specialist

Sinds 1985 gespecialiseerd in de levering van nieuwe en gereviseerde turbochargers. Door onze ruim gesorteerde voorraad nieuwe turbo's en reeds gereviseerde turbo's kunnen wij bijna elke turbo direct leveren.
Wij leveren en reviseren turbo's voor personenwagens, lichte bedrijfswagens, scheepvaart, watersport, stationair motoren, tractoren, race, rally en up-grade toepassingen.

U bent van harte welkom met uw turbo reparatie waar ons vakkundige team u van alle turbo hulp kan voorzien.

Neem contact op

Statiegeld

Statiegeld op je turbo voor een duurzame toekomst

Bij C&E Turbochargers waar we niet alleen streven naar de top kwaliteit turbo's, maar ook naar een groenere planeet. Bij het bestellen van een nieuwe turbo vragen we je om €150,- statiegeld exclusief btw, een kleine investering met grote voordelen voor het milieu. Bovendien krijg je het statiegeld terug na het inleveren van je oude turbo.

Waarom statiegeld? Hier zijn drie goede redenen:

  1. Voordelige ruilturbo's: Jouw statiegeld stelt ons in staat om voordelige ruilturbo's aan te bieden. Het dekt de kosten van revisie of recycling van de oude turbo, waardoor we samen de wegwerpmentaliteit verminderen.
  2. Milieubewust: Door statiegeld te heffen, moedigen we aan om je oude turbo in te leveren in plaats van weg te gooien. Zo sparen we niet alleen jouw portemonnee, maar ook het milieu. Je draagt bij aan afvalvermindering en een schonere wereld.
  3. Fabrikantseisen: Sommige fabrikanten eisen de inname van defecte turbo's. Door jouw oude turbo in te leveren, voldoe je niet alleen aan deze eisen, maar draag je ook bij aan een duurzame productiecyclus.
Hoe werkt het? Bestel je nieuwe turbo en betaal het statiegeld. Binnen 3 maanden na levering lever je je oude turbo in. Wij halen deze gratis bij je thuis op. Zodra we de oude turbo ontvangen, maken we een creditfactuur aan. Binnen 14 dagen wordt het statiegeld teruggestort op je bankrekening.

Dus, klaar om niet alleen je voertuig, maar ook de planeet een boost te geven? Bestel vandaag nog je nieuwe turbo met statiegeld en maak samen met ons het verschil voor een duurzame toekomst!

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?