toyota turbo

C&E Turbochargers is dé specialist in revisie en verkoop van alle merken turbo, ontdek de mogelijkheden van de Toyota Turbo op turbochargers.nl!

De Turbo van Toyota

Als één van de weinige autofabrikanten ontwerpt en produceert Toyota zijn turbo's zelf. Ondanks de kosten die dit met zich meebrengt koos Toyota er in het verleden voor om zelfontworpen modellen te plaatsen op elke auto die de fabriek verliet. Tegenwoordig wordt uit kostenbesparing bij enkele modellen voor een Garrett turbo gekozen.

Echter zien we de Toyota Turbo meer en meer ook op andere automerken verschijnen, waarschijnlijk omdat deze turbo serie vrij populair is door het hoog oplopende volume (wat meer kracht betekent). Vooral in Azië en de States wordt er vaak een wat groter model Toyota turbocharger gemonteerd. De Toyota GT Turbo heeft hiermee zelfs een heuse eigen fanclub op internet waar eigenaars uitvoerig alle ins en outs bespreken.

Wij kennen de Toyota Turbo als een krachtige en felle turbocharger. De serie is bij ons altijd op voorraad voor ruil of koop, en in onze werkplaats reviseren en repareren we veelvuldig de turbo modellen van Toyota. Hierbij maken we altijd uitsluitend gebruik van originele onderdelen, en voordat de turbo onze werkplaats verlaat wordt deze uitvoerig getest naar zijn maatstaven. De gereviseerde turbo's staan erom bekend om vaak beter te werken dan die net uit de fabriek komen, omdat wij handmatig werken en dus veel striktere marges kunnen hanteren dan de machines in de fabrieken aankunnen. Wilt u meer weten over de turbocharger van Toyota? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u vrijblijvend te woord over het ruilen, repareren, reviseren of kopen van turbochargers en voorzien u graag van passend advies bij al uw vragen.

C&E Turbo Chargers:
de turbo revisie
specialist.

Meer informatie nodig? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.
Wil je meer weten?